Log in

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode
Hedensted Radikale Venstre

KLIMAHANDLING NU! v/Søren Bo Pedersen

Inden Rasmus Paludan og ligesindede får gjort det kommende folketingsvalg til endnu et valg, som udelukkende handler om udlændingepolitik, så synes jeg, at vi skal huske, hvor vigtigt det er, at vi får en regering til magten, der vil tage handling på klima-området.

Min generation er den første til at opleve konsekvenserne af klimaforandringerne og den sidste til at kunne nå at handle på det.

Derfor synes jeg, at man bør tænke på børn og unges fremtid til det kommende folketingsvalg og stemme på en kandidat, som vil prioritere klimaet højest og gå i gang allerede nu med at vende strømmen.

Vi har ikke tid til mere lurepasseri, som det, den siddende regering og DF er i gang med i øjeblikket på klima- og miljøområdet. Vi har brug for ambitiøse målsætninger og tiltag, der gør at vi kan nå de målsætninger.

Derfor: Tænk på fremtiden og stem ungt og grønt, for det er netop os unge, der skal leve med konsekvenserne af den politik, som føres.