Log in

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode
Hedensted Radikale Venstre

Publiceret

11. june
2018

Præsentation af folketingskandidat Søren Bo Pedersen

21-årig bliver ny folketingskandidat for Radikale Venstre Hedensted kredsen!

Søren Bo Pedersen fra Uldum tager over efter Nils Sjøberg. Han vægter især klima, miljø, uddannelse og integration højt.

Radikale Venstre i Hedensted har på den ordinære generalforsamling mandag den 9. april valgt ny folketingskandidat i Hedensted-kredsen. 21-årige Søren Bo Pedersen tager over efter mange årige kandidat Nils Sjøberg, der selv har valgt at trække sig som kandidat for at give plads til yngre kræfter.

Søren Bo Pedersen er student fra Tørring Gymnasium og har det seneste år arbejdet som lærervikar og pædagogmedhjælper på Tørring Skole. Derudover stillede han også op for Radikale Venstre til kommunalvalget, men blev ikke valgt ind. Dette har dog ikke stoppet hans politiske ambitioner.

- Under kommunalvalget kom jeg ud og snakkede med en masse mennesker, og særligt blandt de unge kunne jeg mærke, at det vækkede glæde, at der var en ung kandidat, som vægtede klima, miljø, uddannelse og integration højt. Det er politiske emner, som kræver fokus og handling her og nu, for det drejer sig i høj grad om, hvilket samfund vi er i gang med at skabe for de kommende generationer i Danmark.

Søren Bo Pedersen bor i Uldum, men til efteråret har han planer om at flytte til Aarhus for at studere psykologi. Han understreger dog, at netop det at være opstillet i Hedensted-kredsen er vigtigt for ham.

- Jeg er ikke sikker på, at jeg ville have sagt ja til at blive opstillet i en anden kreds, for det er her jeg har boet hele mit liv, og jeg synes, at det at have lokalt kendskab er meget vigtigt ift. at kunne lave politik, som også tilgodeser landkommuner som Hedensted Kommune.

KONTAKT
Mobil: 28 73 14 40
Mail: soerenbo@outlook.dk